Kvalitets- och patientsäkerhetssamordnare, BUP

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Kvalitets- och patientsäkerhetssamordnare, BUP. Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober.

Vi erbjuder

Du är direkt underställd verksamhetschefen och rapporterar även i ledningsgruppen.
I samråd med verksamhetschef förväntas du samordna och leda verksamhetsområdets vårdkvalitets- och patientsäkerhetsarbete. I det ingår att utveckla och följa upp verksamhetens vårdprocesser samt stödja chefer att uppnå fastställda mål.

Du kommer arbeta med olika verktyg som utgör underlag för verksamhetens patientsäkerhetsarbete som exempelvis mätningar, riskanalyser och avvikelser.
Du bevakar, utreder, sammanställer, analyserar och presenterar resultat och förväntas driva vissa frågor som är kopplat till utveckling av patientsäkerhetsfrågor inom verksamheten.
Samarbete med andra patientsäkerhetssamordnare sker i förvaltningens Kvalitet- och patientsäkerhetsgrupp.

Vi söker

Du har relevant högskoleutbildning. Önskvärt är att du erfarenhet av barnpsykiatri samt av arbete i multidisciplinära team. Gedigen kunskap i hälso- och sjukvårdens lagstiftning är meriterande.
Du bör ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt förmåga att arbeta självständigt och tala inför större eller mindre grupper.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placeringsort är Kalmar. Eftersom BUP är en länsövergripande basenhet ingår en hel del resor inom länet, varför B- körkort är nödvändigt.

Vi skickar gärna mer information om vår verksamhet och svarar på eventuella frågor.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:66 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2018-10-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.