Läkare till ny Palliativ enhet

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Läkare till ny Palliativ enhet. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Som läkare hos oss erbjuder vi dig en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar.
Tillsammans arbetar vi med livet i fokus. Hos oss möter du patienter i livets slutskede där en viktig uppgift är att främja livskvalitet.

Vi erbjuder dig ett arbete i team där du som läkare får en viktig och central roll i den vård som bedrivs. Hos oss får du arbeta med palliativ slutenvård, där helhetssyn kring patient och närståendes behov är utmärkande.

Vi säkerställer hög kompetens genom internutbildning och kontinuerlig professionell handledning. Vi erbjuder dagliga reflektionstillfällen där du har möjlighet att gå igenom dagen tillsammans med dina kollegor. I reflektionen har vi möjlighet att tillsammans utbyta erfarenheter och ta stöd av varandras kunskap och erfarenheter.
Hos oss får du även det mindre sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett genuint intresse och engagemang i palliativ vård och vill ha ett jobb där du gör skillnad i människors liv.
Vi ser gärna att du är engagerad och drivande i processerna kring våra palliativa patienter och kan stå för kontinuitet på enheten med stöd av teamet och läkarkollegor på sjukhuset.

Som person bör du ha en grundläggande trygghet, tålamod och känna dig bekväm i att jobba i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som vill arbeta med palliativ slutenvård på hel- eller deltid, med möjlighet att kombinera uppdraget med andra områden.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Du kommer vara ansvarig för den palliativa slutenvården och tillhöra en av sjukhusets största kliniker, medicinkliniken.
Medicinkliniken på vårt sjukhus har en bred verksamhet med många specialiteter.
Din arbetsplats blir nya avd. 6 som kommer att ha två huvudinriktningar, palliativa och rehabmedicinska vårdplatser. Det är av stort värde att du som läkare har intresse i att etablera och utveckla den nya palliativa enheten på Västerviks sjukhus. På avdelningen arbetar idag engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner.

Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och vi hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:90 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.