Lärare barnskötarutbildning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare barnskötarutbildning. Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober.

Vi erbjuder

Tjänsten avser framför allt undervisning på en tre terminers barnskötarutbildning på gymnasienivå. Kurser som du kan komma att undervisa i är karaktärsämnen som till exempel pedagogiskt ledarskap, barns lärande och utveckling och kommunikation.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Skolans motto och värdegrund betonar deltagarnas utvecklingsmöjligheter i en medmänsklig lärmiljö där gemenskapen i gruppen och skolan är en viktig förutsättning för deltagarna att lyckas. Därför är det viktigt att du kan se helheten kring deltagaren.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning och har yrkeslärarexamen/lärarlegitimation för kurser inom Barn- och fritidsprogrammet. Ett annat alternativ är att du har en pedagogisk examen riktad mot förskola/fritidshem eller lägre årskurser i grundskolan. Du har erfarenhet inom yrkesfältet och en drivkraft att arbeta som pedagog i en processinriktad utbildning där det är viktigt att koppla teori till praktik.

Du är en god pedagog som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Vi ser det som mycket viktigt att du strävar efter att hjälpa alla deltagare att utvecklas. Du är självgående och tar fullt ansvar för dina uppgifter. Arbetet kräver flexibilitet och samarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För medarbetare med en tillsvidareanställning som saknar utbildning inom vår egen skolform erbjuder vi fortbildning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att utbildningen startar.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:19 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.