Lärare i svenska (huvudämne), specialpedagogik och ev. engelska/beteendevet

Folkhögskolorna söker Lärare i svenska (huvudämne), specialpedagogik och ev. engelska/beteendevet. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Huvuddelen av tjänsten är förlagd till allmän kurs där du också ingår i ett arbetslag och undervisar i svenska på motsvarande grundskole- och gymnasienivå. Du kommer även att undervisa i andra kurser inom dina ämnesområden. Som specialpedagog kommer du att jobba med stöd och hjälp till studerande med särskilda behov.

Vi söker


Du har folkhögskolelärarexamen, gymnasielärarexamen med ämneskompetens i aktuella ämnen eller motsvarande pedagogisk utbildning.

Du kommer att jobba på en folkhögskola där vi betonar både kunskap och personlig utveckling när vi arbetar med våra kursdeltagare. Därför söker vi dig som är en god pedagog och som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Du har en god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. Att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi arbetar kursöverskridande och i arbetslag.

För medarbetare med en tillsvidareanställning som saknar utbildning inom vår egen skolform erbjuder vi fortbildning.

Vi ser gärna att du bifogar länk till eventuell egen hemsida.

Gamleby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, textil design, musik, media och foto. Skolan utbildar dessutom fritidsledare och lärarassistenter. Folkhögskolan genomför även uppdragsutbildningar, främst inom integration och studiemotivation. Skolan har också en yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra regionfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2019:4 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. Provanställning kan bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.