Leg. Arbetsterapeut Samrehab Västerviks Sjukhus

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Leg. Arbetsterapeut Samrehab Västerviks Sjukhus. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och träning av patienter tillhörande upptagningsområdet för Västerviks sjukhus. Vid frånvaro täcker man upp för varandra vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden.
Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av erfarna kollegor.

I arbetet ingår även aktivitetsbedömningar och kartläggning av patientens resurser och hinder i vardagen och du som arbetsterapeut är en viktig del i vårdkedjan för att ge bästa förutsättningar för patienten i den fortsatta rehabiliteringen och inför hemgång från sjukhuset. Fokus i din behandling som arbetsterapeut är att tillsammans med patienten hitta strategier och hjälpmedel för att stötta patienten till en mer fungerande vardag. Målet är att patienten, utifrån sina egna resurser, ska kunna bli så självständig som möjligt i de vardagsaktiviteter hen behöver och vill göra. Den arbetsterapeutiska interventionen kan ske både individuellt och/eller i grupp.

Inom Samrehab verkar vi för tydliga rehabiliteringsmål utformade tillsammans med patienten som utvärderas och följs upp efterhand.

Vi arbetar aktivt med e-hälsa och ser det som en merit om du är intresserad av detta. Dina arbetsmetoder ska genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet.

Vi söker

Personliga egenskaper som vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad och kan planera ditt arbete. Intresse för utvecklings- och förbättringsarbete är meriterande. Du kan både arbeta självständigt och i team. Du har ett professionellt förhållningsätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.


Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

ett varierande och stimulerande arbete som legitimerad arbetsterapeut på Samrehab som är en del av Västerviks sjukhus, ett mellanstort sjukhus med de fördelar detta ger med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. På Västerviks sjukhus arbetar vi med ständiga förbättringar och 2018 utsågs vi till bästa mellanstora sjukhus i Sverige av Dagens medicin baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande.
På Västerviks sjukhus är vår värdegrund: Patienten i centrum - i allt vi gör och i alla beslut vi tar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:10 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-03-23 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.