Leg. psykolog till Barn-och ungdomshälsan i Kalmar

Primärvårdsförvaltningen söker Leg. psykolog till Barn-och ungdomshälsan i Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 8 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och meningsfullt arbete i vårt team i Kalmar. Här får du användning av ditt terapeutiska kunnande och din diagnostiska förmåga, när du behandlar psykisk ohälsa hos barn och unga, 6 - 17 år samt deras familjer. Fokusområden kommer vara utvecklingspsykologi och sammanhangsmarkörer.

Kärnan i arbetet är psykologisk behandling, bedömningar och rådgivning. Goda möjligheter finns också att vara med och utveckla nya sätt att nå ut till vår målgrupp i strävan att förbättra den psykiska hälsan.

Vi söker

Leg psykolog. Är du leg psykoterapeut vill vi gärna att det ska vara med inriktning mot barn och unga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vår målgrupp, men det viktigaste är att du vill arbeta med barn och unga samt deras familjer där det psykologiska samtalet är centralt.

Tycker du att det här låter som något för dig så vill vi gärna att du söker. Viktigast för oss är att hitta dig som vill anta utmaningen att bygga en ny arbetsplats med utrymme för kreativitet och arbetsglädje. Det ska kännas meningsfullt och viktigt att arbeta med vår framtid, barn och ungas psykiska hälsa.

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Välkommen!

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Barn- och ungdomshälsan är en relativt nystartad enhet som tillhör Primärvårdsförvaltningen. Vi är uppdelade i två team med olika yrkeskategorier inom Region Kalmar län. Teamet i Kalmar består av 8 medarbetare och är placerat i nyrenoverade lokaler centralt i Kalmar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:37 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning tillämpas Ansök senast:2019-04-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.