Leg. psykolog till Barn-och ungdomshälsan i Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Leg. psykolog till Barn-och ungdomshälsan i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och meningsfullt arbete i vårt team i Västervik. Här får du användning av ditt terapeutiska kunnande och din diagnostiska förmåga, när du behandlar psykisk ohälsa hos barn och unga, 6 - 17 år samt deras familjer fokusområden kommer vara utvecklingspsykologi och sammanhangsmarkörer.

Kärnan i arbetet är psykologisk behandling, bedömningar och rådgivning. Goda möjligheter finns också att vara med och utveckla nya sätt att nå ut till vår målgrupp och förbättra deras psykiska hälsa, där vi till exempel har en pågående satsning på föreläsningar samt undersöker möjligheterna till behandling över nätet.

Vi söker

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vår målgrupp, men det viktigaste är att du vill arbeta med barn och unga samt deras familjer där det psykologiska samtalet är centralt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad psykolog, men är du examinerad och söker PTP-tjänst är du också välkommen att ansöka. Som PTP-psykolog kommer du delta i landstinget PTP-program med nätverksträffar, seminarier och handledning.

Tycker du att det här låter som något för dig så vill vi gärna att du söker. Viktigast för oss är att hitta dig som vill anta utmaningen att bygga en ny arbetsplats med utrymme för kreativitet och arbetsglädje. Det ska kännas meningsfullt och viktigt att arbeta med vår framtid, barn och ungas psykiska hälsa.

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Välkommen!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Barn- och ungdomshälsan är en relativt nystartad enhet som tillhör Primärvårdsförvaltningen. Vi är uppdelade i två team med olika yrkeskategorier inom landstinget i Kalmar län. Teamet i Västervik består av 4 medarbetare och är placerat i nyrenoverade lokaler centralt i Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:60 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. PTP-psykolog har tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. PTP-psykolog har fastslagen lön. Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.