Leg. psykolog/leg. psykoterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Leg. psykolog/leg. psykoterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att få arbeta med utredning, bedömning och behandling för patientgruppen lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vår ambition är att utveckla och använda oss av primärvårdsanpassade arbetsmetoder för målgruppen.

Undervisning, metodutvecklingsarbete, rådgivning/konsultation och handledning av övrig vårdpersonal är inslag i arbetet som vi gärna ser utvecklas mer.

Du kommer att samarbeta nära med andra yrkeskategorier inom hälsocentralens verksamhet. Vi eftersträvar att olika kompetenser som arbetar med psykisk ohälsa sitter tillsammans på en hälsocentral, men arbetet bedrivs till viss del på de olika hälsocentralerna. Psykologer och psykoterapeuter arbetar tillsammans i team.

Vi söker

Vi söker leg. psykolog eller leg. psykoterapeut. KBT och yrkeserfarenhet från vårdarbete är meriterande. Goda kunskaper i tal och skrift krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Landstinget i Kalmar län gör en satsning för att omhänderta psykisk ohälsa och säkra den framtida kompetensen i primärvården. Vi anställer nu ytterligare kompetenser till vårt team som arbetar med psykisk ohälsa. I teamet arbetar i dag flera yrkesegrupper ex läkare, sjuksköterskor och psykologer.

Vi har valt att samordna våra tre hälsocentraler. Syftet är att vara fler i teamet och ha större möjlighet till kollegialt stöd, handledning och utveckling och att vi tillsammans utvecklar vården för patienter med psykisk ohälsa.

Välkommen att söka till vårt team som arbetar med psykisk ohälsa på hälsocentralerna i Nybro, Torsås och Emmaboda. Vi planerar även att ha ett nära samarbete med Hälsocentralerna i Ljungbyholm och Smedby.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, välkommen att skicka in din ansökan idag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:144 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.