Legitimerad läkare, medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Legitimerad läkare, medicin. Välkommen med din ansökan senast den 20 juni.

Vi erbjuder

Medicinkliniken söker legitimerade läkare! Välkommen till vårt team!

Vi söker engagerade och intresserade läkare som lockas av specialiteten internmedicin. Tjänsternas innehåll läggs upp i samråd med handledare på medicinkliniken.
Medicinkliniken erbjuder vård inom internmedicinens breda arbetsfält, allt från akutmedicin till palliativ vård. Kliniken förfogar över 55 vårdplatser och bedriver en omfattande poliklinisk verksamhet. På kliniken bedrivs en omfattande bassjukvård inom kardiologi, här finns en sköterskebaserad pacemaker-, svikt- och koronarmottagning samt ett välfungerande klin.fys.lab. Invasiv kranskärlssjukvård sker i nära samarbete med länssjukhuset i Kalmar.
Specialistläkare finns inom områdena kardiologi, lungmedicin, gastroenterologi, hematologi, neurologi, endokronologi och geriatrik. Regelbunden konsultverksamhet bedrivs av infektionsläkare. Det finns möjlighet att tjänsten kan övergå till en ST-tjänst med tillsvidareanställning.
Du kommer att jobba på avdelningar som arbetar med kardiologi, allmän internmedicin, stroke/neurologi samt på medicinakutmottagning i jourverksamhet med översyn samt stöttning av överläkare. På kliniken arbetar totalt ca 25 läkare.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Tidigare erfarenhet av internmedicin är meriterande.

Vi söker dig som har ett stort intresse för internmedicin och en vilja att driva utvecklingen framåt tillsammans med övriga medarbetare på medicinkliniken. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är flexibel och initiativtagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Medicinkliniken i Oskarshamn har ett akut- och närsjukvårdsuppdrag och är tillgänglig dygnet runt för våra invånare i Oskarshamn och det mellersta länet. Kliniken bedriver tre vårdavdelningar som har utöver det allmänna internmedicinska uppdraget specialiserats på diabetologi, kardiologi, pulmonologi, hematologi, endokrinologi, infektion, stroke, geriatrik och palliativ vård. Våra avdelningar erbjuder olika specialiserade sjuksköterskemottagningar såsom koronarmottagning, sviktmottagning, KOL-mottagning, diabetes-mottagning och strokemottagning. Vår öppna medicinmottagnings verksamhet är planerad och bedrivs av specialister i diabetologi, kardiologi, pulmonologi, hematologi, endokrinologi, neurologi, stroke, gastroenterologi och allmän internmedicin.

Våra engagerade medarbetare är Medicinklinikens största och viktigaste resurs som flera omnämnanden i olika kvalitetsregister påvisar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:41 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid ett år Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.