Logoped Habiliteringen Nord

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Logoped Habiliteringen Nord. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du hjälper våra patienter till en bättre framtid.
Som logoped ingår du i ett tvärfackligt team som ansvarar för habiliterande insatser. Du kommer i huvudsak att arbeta som logoped inom vuxenhabiliteringen men delar av uppdraget riktar sig till barn- och ungdomshabiliteringen. Det tvärprofessionella teamarbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt, och i detta bidrar du med logopedens kompetens. Du deltar aktivt i teamets utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete. Förutom bedömning och behandling vid sväljsvårigheter och kommunikationsstörningar ger du stöd och konsultation till patienten, familjen, anhöriga och nätverket inklusive personal. Du får möjlighet till ett utvecklande, varierande och stimulerande uppdrag. Du erbjuds introduktionsprogram, tillgång till mentor samt regelbundna träffar med yrkeskollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som logoped inom habilitering. Du är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och ha god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du duktig på att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Då resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav.


Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering
i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra
delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter.
I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna;
arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar Län på ca 110000 invånare och vi har cirka 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats!
Mer information om vår basenhet hittar du på..

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:27 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.