Logoped Habiliteringen Södra Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Logoped Habiliteringen Södra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill arbeta med barn, ungdomar och vuxna som har olika typer av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Dina arbetsuppgifter innefattar utredning och behandling av tal, språk och kommunikation samt utredning och behandling av ät- och sväljproblematik samt oralmotorik. I arbetsuppgifterna ingår också konsultation och utbildning till föräldrar, anhöriga och olika personalgrupper liksom förskrivning av hjälpmedel. Vidare kommer du att leda grupper och nätverksmöten samt samverkan med andra verksamheter, dvs externt arbete.

Du får arbeta i multiprofessionella team tillsammans med kompetenta och engagerade arbetskamrater och erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi söker

Legitimerad logoped.

Erfarenhet från habilitering, arbete med ät- och sväljproblematik samt erfarenhet av arbete med barn/vuxna med omfattande kommunikationssvårigheter är meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.

Körkort krävs.


Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, och är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i team där det kan ingå arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:184 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.