Logoped Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Logoped Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober.

Vi erbjuder

Du kommer att utreda , diagnosticera och behandla patienter inom allmänlogopedi i Oskarshamn. Som allmänlogoped kommer du att arbeta med de flesta logopediska diagnosgrupperna med tyngpunkt på barn, röst och stamning. Tjänsten ger goda möjligheter till samverkan med kollegor. Vi har regelbunden handledning av psykolog.

Vi söker

Vi söker dig som har logopedexamen samt B-körkort.
Du ska kunna jobba självständigt och vara flexibel. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Logopedmottagningen i norra Kalmar län är en allmänlogopedisk mottagning som är organiserad under Västerviks sjukhus ÖNH-kliniken. Mottagning bedrivs både i Oskarshamn och Västervik och vi är sammnalagt fyra logopeder. Upptagningsområdet är ca 115.000 personer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:116 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.