Lokalvårdare

Folkhögskolorna söker Lokalvårdare. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där laganda och god kamratskap är viktigt. Arbetsuppgifterna innefattar daglig städning, storstädning, tvätt och iordningsställande av konferensutrymmen. Det ingår också inköp av städmaterial och inventarier till internaten.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Skolans motto och värdegrund ligger till grund för vårt förhållningssätt till arbetet och varandra. Serviceverksamheten är en viktig del av den helhet som vi strävar efter för våra deltagare. Därför är det av betydelse att du själv ser helheten kring skolans hela verksamhet samt att du kan arbeta bra med andra då arbetet innebär samverkan med hela skolans personal och kursdeltagare.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi söker

Vi söker dig som har ett intresse och engagemang att arbeta med dessa arbetsuppgifter.
Du ska ha en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. Viss datorvana och B-körkort är önskvärt.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, du behöver vara både noggrann och kvalitetsmedveten. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar och är ansvarskännande i ditt arbetssätt. Du ska vara trygg i dig själv och ha en humanistisk och positiv människosyn. Att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera. Vill du vara en del av vårt härliga gäng- välkommen med din ansökan
Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Högalids folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning sång och komp, musik på scen, lärarassistentyrket samt kurser för personer med funktionsnedsättning. Skolan utbildar även människor från andra länder i svenska som andraspråk. Högalids folkhögskola är en av fyra folkhögskolor i Region Kalmar län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2019:1 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid 85% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.