Lönekonsult

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Lönekonsult. Välkommen med din ansökan senast den 8 april.

Vi erbjuder

Ditt arbete innebär att tillsammans med chefer och övriga aktörer i lönehanteringsprocessen ansvara för att rätt lön betalas ut i rätt tid och till rätt person. Rollen är konsultativ och som lönekonsult bistår du cheferna med rådgivande och lärande förhållningssätt inom löneområdet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat administrering av anställningar, lönehanteringsärenden och frånvaroärenden. Största delen av arbetet utförs i landstingets personaladministrativa system, Heroma.

På Löneservice arbetar vi med ständiga förbättringar inom löneområdet, t ex förbättring av rutiner, kontroller samt kvalitetssäkring av processen. Samtliga medarbetares delaktighet är en viktig framgångsfaktor i utvecklingsarbetet!

Vi söker

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet. Du bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbete inom lön samt gärna av utvecklings- och förbättringsarbete. Goda kunskaper i de lagar och avtal som styr lönehanteringsprocessens område är mertierande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har mycket goda kunskaper i hela Officepaketet.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ samt har god samarbetsförmåga i kombination med ett stort intresse för utvecklingsfrågor och förbättringsarbete. Lönekonsultens roll är konsultativ och förutsätter en god förmåga att ta egna initiativ. Du förväntas vara bra på att skapa och utveckla goda relationer med chefer, kollegor och medarbetare på olika nivåer i landstinget. Du är strukturerad, effektiv, noggrann samt gillar att arbeta med siffror.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Administration arbetar vi med faktura- och lönehantering, kundtjänst, teleservice och journalarkivering för landstingets stora och komplexa verksamhet. Just nu söker vi en lönekonsult till Löneservice, vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande uppdrag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:11 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-05-01 till 2018-12-31, med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.