Medicinsk fotterapeut till Primärvården

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk fotterapeut till Primärvården. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem.

Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning. Arbetssättet kräver även nära samarbete med andra professioner på hälsocentralen. Övriga yrkeskategorier på hälsocentralerna är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vi söker

Vi söker dig som har fotterapeututbildning från yrkeshögskola med grundkompetens som undersköterska, podiaterutbildning eller kvalifikationer som bedöms som likvärdiga. Tidigare arbete som fotterapeut inom diabetesvård är meriterande. Du har ett stort mått av flexibilitet och ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt en vilja att utveckla arbete och arbetssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Tjänsten är delad mellan hälsocentralerna Emmaboda 40 % och Nybro 60 %.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:29 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.