Medicinsk sekreterare, ABC-mottagning Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare, ABC-mottagning Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 11 november.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans två medicinska sekreterare som finns placerade på mottagningen i Kalmar ansvara för de administrativa rutinerna inom basenheten. Tjänsten innebär också att bemöta patienter i reception/telefon och delta aktivt i att utveckla verksamheten administrativt.

Den pågående digitalisering inom vården är central varför intresse inom detta område är meriterande. Detta innebär ett nära samarbete med övriga medarbetare i det multidisciplinära teamet där utveckling och följsamhet till utvecklingsarbetet inom olika administrativa områden inom landstinget är centralt. Som administratör på ABC kommer Du ha en central roll i verksamheten.

Vi söker

Kvalifikationer

Hälso- och vårdadministratörs utbildning. Du bör vara stresstålig och noggrann. Du bör vara lätt att samarbeta med samt ha en förmåga till att arbeta självständigt.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar. Organisatoriskt utgör vi en egen basenhet och har Kalmar län som upptagningsområde. Enheten har två mottagningar en i Kalmar och en i Västervik.

Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna samt deras familjer. Enheten arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde. Enheten består av multidisciplinärt sammansatta team där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till mottagningen i Västervik.

Placering: AnorexiBulimiCenter Nygatan 10 Västervik

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:70 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.