Medicinsk sekreterare Barn- och ungdomshabiliteringen Vimmerby/Hultsfred

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Medicinsk sekreterare Barn- och ungdomshabiliteringen Vimmerby/Hultsfred. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av varierande medicinska sekreteraruppgifter. Förutom traditionella arbetsuppgifter som att skriva journalanteckningar, skicka kallelser, sköta telefonservice, göra beställningar mm är teamsekreteraren en länk mellan teammedlemmar, patienter, anhöriga och andra verksamheter. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på habiliteringen.

Vi söker

Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du har mycket god samarbetsförmåga, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

För att vara aktuell krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning, samt god datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av Cosmic är en fördel. Personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar Län på ca 110000 invånare och vi har cirka 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats!
Mer information om vår basenhet hittar du på..

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:26 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.