Medicinsk sekreterare, behandlingsenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, behandlingsenheten. Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober.

Vi erbjuder

Behandlingsenheten i Västervik söker en medicinsk sekreterare - är det du?

På behandlingsenheten kommer du ingå en liten grupp tillsammans med fyra sjuksköterskor och en undersköterska. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare. I dina arbetsuppgifter ingår att skriva diktat och att bemanna receptionen. Dessutom hjälper du till med bokningar, kallelser, tolkbeställningar med mera. Vi använder datasystemet Cosmic.

Eftersom vi inte haft någon medicinsk sekreterare i Västervik tidigare kommer du att ha stor möjlighet att vara med att skapa hur just ditt arbete ska struktureras och utformas. I Kalmar har vi sex medicinska sekreterare som självklart bistå dig vid funderingar och problem.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Gillar du att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete så kommer du att trivas hos oss. Ditt arbete kommer att vara omväxlande i ett varierande tempo.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare.
Onkologiska kliniken och strålningsfysik är sedan januari 2015 en länsklinik med verksamhet vid behandlingsenheten Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. I Västervik finns sju behandlingsplatser.

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:120 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-10-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.