Medicinsk sekreterare, BUP Kalmarmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare, BUP Kalmarmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare i form av journalskrivning, receptionsarbete, TeleQ passning och administrativt stöd.
Vi ser den administrativa rollen som en viktig del för ett fungerande teamarbete.
I arbetsuppgifterna ingår också att medverka till att utveckla nya ändamålsenliga rutiner beträffande administrationen på enheten.

Vi söker

Kvalifikationer

Läkarsekretararutbildning, kunskaper i journalsystemet Cosmic, goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Barn och ungdomspsykiatriska öppenvården är en specialistenhet som utreder och behandlar barn och ungdomar upp till arton år som drabbats av psykisk ohälsa.
.
Du kommer till ett multiprofessionellt team med läkare, psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer, sekreterare, specialpedagog, sjukgymnast och arbetsterapeut där du som medicinsk sekreterare har har en viktig roll i teamet.
Arbetet ställer stora krav på personlig mognad och lämplighet, förmåga till initiativtagande och självständigt beslutsfattande.
Arbetsuppgifternas ständiga växlande mellan utåtriktad verksamhet och rent administrativt arbete ställer stora krav på flexibilitet.

Vi är lokaliserade i lokaler centralt belägna i Kalmar.

Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:69 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.