Medicinsk sekreterare - Diabetes och endokrinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare - Diabetes och endokrinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på mottagningen utgör du verksamhetens nav med breda kontakter såväl med patienter som övrig personal. Du ingår som en viktig del av teamet tillsammans med läkare, sjuksköterska, undersköterska och fotterapeut. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter i form av skrivning av diktat i journalsystemet Cosmic, bokning av patientbesök, schemaläggning samt andra förekommande administrativa uppgifter. Arbetsmiljön kännetecknas av god stämning och ett öppet klimat. Vi ser samarbete inom kliniken som en framgångsfaktor

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket och vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Då vi i stor utsträckning arbetar i team är god samarbetsförmåga viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Diabetes- och endokrinmottagningen är en del av Medicinkliniken. Sektionens verksamhet omfattar diabetes och övriga endokrina sjukdomar. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen har även ett antal vårdplatser på Medicinavdelning 14. Medicinkliniken är sjukhusets största enhet där möjligheterna till vidareutveckling inom kliniken är stora.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:117 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.