Medicinsk sekreterare, Habiliteringen Södra Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, Habiliteringen Södra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 1 februari.

Vi erbjuder

Medicinska sekreterare har en viktig servicefunktion gentemot verksamheten och till samtliga yrkeskategorier samt har eget ansvar för vissa administrativa uppgifter.

Rollen är bred och kräver att du kan strukturera upp ditt arbete och kan prioritera. För att trivas i rollen förutsätter vi att du är noggrann, självgående, har ansvarskänsla samt uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta.

Arbetet som medicinsk sekreterare på habiliteringen är varierat med mycket eget ansvar tillsammans med engagerade kollegor. Jobbet kräver att du är flexibel, beredd att ställa upp där det behövs och kan ta egna initiativ. Du har också en god samarbetsförmåga samtidigt som du vill och kan arbeta självständigt.

Som medicinsk sekreterare på habiliteringen är du mittpunkten i verksamheten. Du kommer att arbeta i ett team där varje medarbetare har sina egna ansvarsområden. Utöver traditionella uppgifter såsom journalföring, posthantering, telefonkontakt och receptionsarbete kommer du även arbeta med bland annat statistik- och kvalitetsregister.

Vi söker

Utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du under pågående utbildning till medicinsk sekreterare finns det möjlighet att arbeta som kanslist vissa dagar tills du är klar med din utbildning. Kontakta oss gärna vid frågor.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Inom habiliteringen arbetar man i team där det kan ingå arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog och även fritidssamordnare, sekreterare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:181 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.