Medicinsk sekreterare Högsby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Högsby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 23 november.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med arbetsuppgifter som journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

I arbetet ingår nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen för att tillsammans kunna ge patienterna en bra vård. Vi erbjuder dig ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter. För att vara aktuell krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cambio Cosmic är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:114 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2018-11-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.