Medicinsk sekreterare Hultsfreds hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Hultsfreds hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på Hultsfreds hälsocentral kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av journalskrivning, förbereda ny personal i Cosmic samt andra administrativa arbetsuppgifter. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen. Vi erbjuder dig ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

För att vara aktuell krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning, samt god datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Hultsfreds hälsocentral är en familjär hälsocentral i Hultsfreds kommun - Vi sätter patientens hälsa i fokus och strävar efter nöjda invånare med hög livskvalitét där människan är i fokus.

Nu söker vi dig som är medicinsk sekreterare som vill vara en del i vårt engagerande team och fortsätta utveckla en attraktiv och hälsofrämjande arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:79 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-09-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.