Medicinsk sekreterare, Infektionskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, Infektionskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 18 februari.

Vi erbjuder

Infektionskliniken erbjuder en spännande tjänst för dig som vill ha en central roll, ditt arbete har stor betydelse för klinikens verksamhet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med sekreterare, läkare och sjuksköterskor i en arbetsmiljö som kännetecknas av ett öppet klimat med god stämning.

Som medicinsk sekreterare på infektionskliniken kommer du att arbeta som avdelningssekreterare på samvårdsavdelning 39. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar bland annat:
*Diktatskrivning
*Kodning
*Business Objects
*Kvalitetsregister
*Stöd till avdelningschefen bland annat vad gäller behörigheter till personal.

Vi söker

Vi söker dig som:
* Har medicinsk sekreterarutbildning/vårdadministratörsutbildning
** Är starkt kommunikativ vad gäller svenska språket i tal och skrift

Det är mycket meriterande om du har arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare och tidigare har arbetat i journalsystemet Cosmic samt med medicinsk kodning.

Som person söker vi dig som är engagerad, lösningsorienterad och noggrann. Du kommer dagligen att bemöta olika människor, såväl medarbetare och patienter. Det krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt, är serviceinriktad samt att du har stor social kompetens.
Vidare söker vi dig som vill utvecklas på jobbet och bidra till det öppna och positiva klimatet som kännetecknar infektionskliniken. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionsvård, både akut och en mer planerad verksamhet. Vidare bedriver vi resemedicinsk rådgivning och vaccinationsmottagning. Vi har en vårdavdelning och en mottagning på Länssjukhuset i Kalmar och bedriver konsultverksamhet på samtliga tre sjukhus i länet.
Välkommen med din ansökan för att bli en del i vårt team!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:13 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.