Medicinsk sekreterare - Infektionskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare - Infektionskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på infektionskliniken kommer du framförallt arbeta mot vår öppenvårdsverksamhet, dvs. mottagning. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar bland annat diktatskrivning, remisshantering, boka patientbesök samt receptionsarbete. Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer att ingå i ett team tillsammans med sekreterare, läkare och sjuksköterskor i en arbetsmiljö som kännetecknas av ett öppet klimat med god stämning.

Vi söker

Nu söker vi dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi söker dig som:
* Har medicinsk sekreterarutbildning/vårdadministratörsutbildning
* Har god erfarenhet av Officepaketet
* Är starkt kommunikativ vad gäller svenska språket i tal och skrift

Det är mycket meriterande om du har arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare och tidigare har arbetat i journalsystemet Cosmic, men är inget krav om du har rätt personlighet och inställning.

Som person söker vi dig som är engagerad, lösningsorienterad och noggrann. Du kommer dagligen att bemöta olika människor, såväl medarbetare och patienter. Det krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt, är serviceinriktad samt att du har stor social kompetens.
Vidare söker vi dig som vill utvecklas på jobbet och bidra till det öppna och positiva klimatet som kännetecknar infektionskliniken. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionsvård, både akut och en mer planerad verksamhet för utredningar. Vidare bedriver vi resemedicinsk rådgivning och vaccinationsmottagning. Vi har mottagning och en vårdavdelning på Länssjukhuset i Kalmar och bedriver konsultverksamhet på samtliga tre sjukhus i länet.
Välkommen med din ansökan för att bli en del i vårt team!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:128 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.