Medicinsk sekreterare - Kirurgkliniken (Kalmar)

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare - Kirurgkliniken (Kalmar). Välkommen med din ansökan senast den 6 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare på kirurgavdelning vid Länssjukhuset i Kalmar. I din roll som medicinsk sekreterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic utifrån diktat, DRG-kodning, remisshantering, posthantering, kvalitetsregister och i övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare, läkarsekreterare, vårdadministratör eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt IT-vana. Erfarenhet av Cosmic samt DRG-kodning är meriterande.
Du tycker om och har erfarenhet av att arbeta såväl självständigt som i team. Att du som person är engagerad, noggrann och serviceinriktad är annat som vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. I Oskarshamn utförs elektiv kirurgi som inte förväntas kräva intensivvård och i Kalmar utförs mer resurskrävande ingrepp, t ex tumörkirurgi. Vid kliniken tjänstgör 24 medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:161 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, måndag-fredag Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.