Medicinsk sekreterare Lindsdals hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Lindsdals hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 29 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierat och omväxlande arbete med stor betydelse för patientsäkerhet och service till såväl patienter som kollegor. En arbetsgrupp med hög trivsel och god stämning där vi försöker hjälpas åt för att göra varandra bättre.

Vi söker nu en ny arbetskamrat till vårt team. Är du den vi söker?

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning gärna med några års erfarenhet av yrket. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Som medicinsk sekreterare hos oss på hälsocentralen arbetar du främst med journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter. Meriterande är kunskaper i system som Cosmic, Heroma, HSA liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är noggrann, nyfiken, kan komma med egna förbättringsförslag och tycker om att lära dig nya saker. Du är en person som bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Lindsdals Hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med gott arbetsklimat och gott kamratskap i arbetsgrupperna. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Hälsocentralen har totalt ca 7000 listade patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:47 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.