Medicinsk sekreterare med registeransvar, Kirurgkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare med registeransvar, Kirurgkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter på Kirurgmottagningen i Kalmar. I din roll som medicinsk sekreterare ansvarar du för administrativt arbete kring patienten såsom journalskrivning, diagnosregistrering, remisshantering, bokning av patienter och bevakning av väntelistor. En del av uppdraget innebär registerarbete (registrering av uppgifter i olika kvalitetsregister) samt att ta fram statistik och underlag för olika ekonomiska rapporter.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare, läkarsekreterare, vårdadministratör eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt IT-vana, gärna med erfarenhet av Cosmic samt DRG-kodning. Registerarbete ses som meriterande.

Du tycker om och har efarenhet av att arbeta såväl självständigt som i team. Att du som person är engagerad, noggrann och serviceinriktad är annat som vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken bedriver verksamhet i Kalmar och Oskarshamn inom områdena buk-, kärl-, bröst-, endokrin- och barnkirurgi samt urologi. Till Kalmar förläggs mer resurskrävande ingrepp, tex tumörkirurgi och i Oskarshamn gör vi ingrepp som normalt inte förväntas kräva intensivvård. Vid kliniken tjänstgör 24 medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:88 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.