Medicinsk sekreterare, Medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare, Medicin. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Om du vill ha ett intressant och spännande arbete med mycket variation ska du söka tjänsten som medicinska sekreterare hos oss!
Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll som medicinsk sekreterare och bredda dina administrativa färdigheter. Arbetet är självständigt samtidigt som du får möjligheten att samarbeta med många härliga kollegor. Som medicinsk sekreterare på Medicinkliniken är journalskrivandet mycket varierande med olika sjukdomsdiagnoser och diktat. Detta gör att terminologin är bred, man lär sig något nytt varje dag.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat receptionsarbete, dokumentation i journalsystemet Cosmic utifrån diktat, DRG-kodning, remisshantering, posthantering, kvalitetsregister och i övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterare eller vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård samt kunskaper i journalsystemet Cosmic. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.

Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter. Att vilja utvecklas i din yrkesroll och arbeta med förbättringar ser du som en naturlig del i ditt arbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor, såväl patienter som personal både inom och utanför enheten, varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Medicinkliniken består av tre vårdavdelningar och en medicinmottagning. Vi är grupp medicinska sekreterare som tillsammans jobbar med vårdadministrativa arbetsuppgifter på hela kliniken.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:64 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.