Medicinsk sekreterare, Medicinkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare, Medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver samarbetsförmåga. Som medicinsk sekreterare på Medicinkliniken kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av att hantera journaldokumentation såsom mottagningsanteckningar, epikriser, remisser och övrig korrespondens samt kassahantering och receptionsarbete. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och bredda dina administrativa färdigheter.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård, kunskaper i journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.

Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta med olika människor med olika roller och har lätt för att skapa relationer där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Medicinkliniken består av tre vårdavdelningar och medicinmottagning. Vi är ett team bestående av sju medicinska sekreterare som tillsammans jobbar med vårdadministrativa arbetsuppgifter på hela kliniken.
Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:28 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.