Medicinsk sekreterare Mönsterås hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Mönsterås hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 2 december.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter inom primärvården såsom journalskrivning och receptionsarbete. Därutöver har alla medicinska sekreterare ansvarsområden och uppdrag utöver de traditionella uppgifterna. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen. Alla medicinska sekreterare ingår i ett eller flera trygghetsteam.

Vi söker

Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du ska se dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Eftersom receptionen är den första kontakten på hälsocentralen för de flesta av våra patienter måste du ha ett mycket gott omdöme och ett fantastiskt bemötande samt tålamod utöver det vanliga. Vi kommer att lägga störst fokus på personlig lämplighet i rekryteringen.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem är ett önskemål samt vana från reception är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade. Här arbetar distriktsläkare, utbildningsläkare, undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator tillsammans. Vi har även nära samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi har framgångsrikt arbetat fram ett arbetssätt med vårt prisbelönta akutteam för vårt akuta flöde. Vi har även trygghetsteam för alla våra patienter.

Besök gärna vår sida och läs mer om vår trevliga hälsocentral
www.ltkalmar.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:117 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.