Medicinsk sekreterare, Onkologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, Onkologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 7 november.

Vi erbjuder

Vi på Onkologiska kliniken söker en medicinsk sekreterare med i huvudsaklig placering på strålbehandlingen. På kliniken arbetar vi tillsammans i team med övriga yrkesgrupper så som läkare, sjuksköterskor och sjukhusfysiker.

Strålbehandlingen är en arbetsplats med stort dagligt patientflöde. I arbetet som medicinsk sekreterare ingår förutom diktatskrivning, DRG-kodning, bokningar etc. även patientkontakt vid kassa samt via telefon. Då vi är en forskningsinriktad verksamhet arbetar vi även med flertalet patient- och diagnosregister.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som medicinsk sekreterare och du arbetar tillsammans med fem andra sekreterare på kliniken.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Cosmic. Registerarbete ses som meriterande.

Du tycker om och har erfarenhet av att arbeta såväl självständigt som i team. Personliga egenskaper så som engagemang, noggrannhet och serviceinriktning är något vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologiska kliniken och strålningsfysik/strålbehandlingen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:139 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-11-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.