Medicinsk sekreterare, Öron- näsa- halskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, Öron- näsa- halskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 7 november.

Vi erbjuder

Öron- näs- och halskliniken, länssjukhuset i Kalmar erbjuder en tillsvidareanställning som medicinsk sekreterare. På kliniken är vi ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans; audiolog, öron-, näs- och halsläkare, audionomer, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjörer, logopeder, sjuksköterskor, undersköterskor, kanslist och medicinska sekreterare.
På kliniken har vi stort fokus på den individuella utvecklingen för våra medarbetare där vi utgår från en årlig utvecklingsplan för varje medarbetare som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat dokumentation i journalsystemet Cosmic utifrån diktat, DRG-kodning, remisshantering, posthantering, kvalitetsregister, avdelningsarbete och i övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.

Vi söker

Dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterare, vårdadministratör eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska språket samt IT-vana, gärna med erfarenhet av Cosmic samt DRG-kodning. Registerarbete ses som meriterande.
Du tycker om och har efarenhet av att arbeta såväl självständigt som i team. Att du som person är engagerad, noggrann och serviceinriktad är egenskaper som vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron- näs- och halskliniken riktar sig till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi och annan överkänslighet betingade tillstånd i övre luftvägar. Härtill kommer handläggning av neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar.
Specialiteten behandlar medfödda och förvärvade sjukdomar och skador och omfattar såväl akuta som icke akuta tillstånd hos patientgrupper i alla åldrar. Kliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:132 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.