Medicinsk sekreterare, ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare, ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 20 februari.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på ortopedkliniken erbjuder vi ett arbete som kännetecknas av bra teamkänsla, öppenhet, engagemang, kunnighet och stolthet över vår arbetsplats.
Placeringen är på ortopedmottagningen men rotation i någon form mellan reception och vårdavdelning 3 ingår också, vilket gör arbetet omväxlande.
I arbetsuppgifterna ingår journaldokumentation efter diktat från olika personalkategorier, bokning av besök, statistik- och kvalitetsregisterarbete och kodning.
Vi erbjuder ett arbete med kompetenta och engagerade medarbetare som tar ansvar för att nå goda resultat. Vi ger dig möjlighet till egen utveckling och att delta i förbättringsgrupper.
Arbetstid dagtid, enligt överenskommelse må-to 7:00-16:00 eller 7:30-16:30. Fredagar till kl. 14:00. Helgtjänstgöring ingår, i dagsläget var femtonde helg.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är goda kunskaper i journalsystemet Cosmic och mycket goda kunskaper i svenska språket. Vi ser att du är engagerad, flexibel, öppen, positiv och noggrann person som kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta med alla personalkategorier och kunna variera arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken i Västervik är remissmottagare för ortopedisk öppen- och slutenvård för norra Kalmar län och har ett länsansvar för axelproteskirurgi. Ortopedkliniken i Västervik omfattas av en mottagning, vårdavdelning 3, operationsenhet och akutsjukvård. Vi har nära samarbete med Samrehabs fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt radiologiska kliniken. På kliniken finns cirka 50 medarbetare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker och medicinska sekreterare. Du kommer ingå i ett team tillsammans med 5 andra medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:13 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Intervjuer kan komma att ske löpande. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.