Medicinsk sekreterare Smedby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Smedby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 3 februari.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral såsom journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi tror att ett långsiktigt positivt arbete med förbättringar, kvalitet och gott bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill vara.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.
Det är av stor vikt att du delar vår vision som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt tillsammans med rätt kvalitet och god ekonomisk hushållning. Du delar vår ambition att vara en hälsocentral som skapar värde för patienten.

Passar ovanstående beskrivning dig? Välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande.

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Smedby Hälsocentral är placerad utanför Kalmar centralort, med bra kommunala kommunikationer. Hälsocentralen har ca 5600 listade patienter. På enheten arbetar fyra specialister i allmänmedicin, fyra ST-läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterska och tre medcinska sekreterare. Vi har ett mycket bra arbetsklimat och god sammanhållning i personalgruppen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:7 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-04-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.