Medicinsk sekreterare Stora Trädgårdsgatans hc Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Stora Trädgårdsgatans hc Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 15 november.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral såsom journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi tror att ett långsiktigt positivt arbete med förbättringar, kvalitet och gott bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill vara.

Du är flexibel och hjälpsam. Du har god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora trädgårdsgatans Hälsocentral ligger centralt i vackra Västervik. På enheten arbetar åtta specialister i allmänmedicin, tre ST-läkare, två AT-läkare, psykolog, kuratorer, sjuksköterskor, distriktssköterskor, BMA, undersköterskor och fem medicinska sekreterare. Vi har ett bra arbetsklimat och god sammanhållning i personalgruppen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:82 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.