Medicinsk sekreterare till Högsby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare till Högsby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 10 februari.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med arbetsuppgifter som journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

I arbetet ingår nära samarbete med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen för att tillsammans kunna ge patienterna en bra vård. Vi erbjuder dig ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och kan rycka in när det behövs. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter. För att vara aktuell krävs det att du har medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cambio Cosmic är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Antalet kommuninvånare i upptagningområdet är ca 6000 personer, varav ca 5500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. Personalkategorier på hälsocentralen är distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog och medicinska sekreterare.

Vi tror att ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal trivs och vill utvecklas. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om vår verksamhet och våra utvecklingsplaner.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:6 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.