Medicinsk sekreterare till medicinkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare till medicinkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

På medicinkliniken erbjuder vi dig som medicinsk sekreterare ett omväxlande arbete. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare men även andra varierande arbetsuppgifter. Vi använder datasystemet Cosmic.
Som sekreterare hos oss är du en del av ett härligt arbetslag som består av flera olika yrkeskategorier såsom, läkare, sjuksköterskor, och undersköterskor.

Arbete var 7:e helg ingår.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. IT-vana och kunskaper i DRG-kodning och engelska är meriterande.
Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande samt tycker
om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team.
Vi har ett väl fungerande sekreterarteam och lägger stor vikt vid att du ska trivas och passa in hos oss.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken har en bred verksamhet och vi arbetar med invärtes medicin, specialiserad rehabilitering och geriatrik.
Invärtes medicin är till exempel sjukdomar i hjärta, lunga, njure, mage och tarm. Till oss kommer patienter också om de har diabetes, någon hormon- eller blodsjukdom, reumatologisk eller neurologisk sjukdom. Vi ger specialiserad rehabilitering inom rehabiliteringsmedicin baserad på teamarbete med läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterska samt kurator och psykolog. Till oss kommer även patienter som till exempel har fått en stroke.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:71 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.