Medicinsk sekreterare, Vuxenpsykiatri söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare, Vuxenpsykiatri söder. Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl andra medicinska sekreterare som annan vårdpersonal inom verksamheterna.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Arbetet kan även innebära receptionsarbete och att du är den gemensamma länken för teamet med läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och kuratorer. Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Kvakifikationer

Examen som medicinsk sekreterare eller annan utbildning som bedöms likvärdigt.

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete.
För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete.

Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda.

Medicinska sekreteraren förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling.

Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Basenheten Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:62 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.