Medicinsk sekreterare Vuxenpsykiatrin samt Rättspsyk

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Vuxenpsykiatrin samt Rättspsyk. Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver samarbetsförmåga. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.

Förutom att du förväntas hantera journaldokumentation såsom epikriser, remisser och övrig korrespondens är rollen bred som medicinsk sekreterare inom slutenvården. Även telefonservice och bokningar är exempel på vad medicinska sekreterare arbetar med. Arbetet kräver förmåga att göra prioritieringar där du självständigt ska kunna organisera ditt arbete. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare. Du är öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta med olika människor med olika roller och har lätt för att skapa relationer där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda. Vi utgår från att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och din utveckling i rollen som medicinsk sekreterare.

Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.

I tjänsten som medicinska sekreteraren ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar vuxenpsykiatri med både öppna mottagningar, slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri samt barn- och ungdomspsykiatri i. Vi har ca 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder.

Inom vuxenpsykiatriska slutenvården & rättspsykiatrin i Västervik arbetar fem medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:67 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.