Medicinsk sekreterare vuxenpsykiatriska mottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare vuxenpsykiatriska mottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 15 februari.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera.

Du kommer att arbeta med journalskrivning i Cosmic, posthantering, telefonservice, receptionsarbete samt andra administrativa arbetsuppgifter som förekommer på arbetsplatsen. Du har ett nära samarbete med öpvriga kollegor, så som läkare, sjuksköterskor, skötare, psykolog och kurator. Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete. Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Som medarbetare hos oss är du öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel samt van vid självständigt arbete. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda.
Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
I arbetet som medicinsk sekreterare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Regionens specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar vuxenpsykiatri med både öppna mottagningar, slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri samt barn- och ungdomspsykiatri i. Vi har ca 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder.

Under 2017 flyttade mottagningen in i nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2019:4 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-02-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.