Medicinsk sekreterare Ögonkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare Ögonkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 9 december.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkesgrupper där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling av klinikens arbete.
Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken kommer dina arbetsuppgifter bland annat
att bestå av journalskrivning, receptionsarbete samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Vi söker

Dig som har gått medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. Kunskaper i Cosmic journaldatasystem är ett önskemål samt vana från reception är meriterande. God datavana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för utveckling i arbetet. Vi värdesätter att du har god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken ger specialiserad ögonsjukvård till invånare och besökare i norra Kalmar län.
Ögonkliniken i Västervik omfattar mottagning, akutsjukvård, operationsenhet och ortoptist-mottagning. Mottagning finns även i Vimmerby och Oskarshamn.


Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.
Vi kan även erbjuda en tillsvidareanställning på Västerviks sjukhus

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:145 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Enl överenskommelse till 2020-03-31 Sysselsättningsgrad:50 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.