Medicinska sekreterare, Länssjukhuset

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinska sekreterare, Länssjukhuset. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid vid Länssjukhuset för dig som vill börja arbeta hos oss under vintern, våren eller sommaren 2019. Tillrädesdatum är flexibelt och vi kommer att intervjua och tillsätta tjänster löpande.

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion med en gemensam introduktionsdag, samt upplärning i den verksamhet just du ska arbeta i, det utifrån en plan med uppföljning som du sätter upp tillsammans med din chef.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vill du Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker även dig som är intresserd av kortare vikariat under sommarperioden.

Är du under pågående utbildning till medicinsk sekreterare finns det möjlighet att arbeta som kanslist, de tjänsterna söker du under sommarjobb kanslist. Kontakta oss gärna vid frågor.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Det finns möjlighet till placeringar vid olika enheter på Länssjukshuset och när du registrerar din ansökan får du ange vilken eller vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid.

Läs mer om våra kliniker här

Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper till med besök eller hospitering på önskad klinik. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:159 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:10 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.