Medicintekniska ingenjörer

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicintekniska ingenjörer. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Vi söker 2 ingenjörer till Medicintekniska avdelningen på Västerviks sjukhus.
Medicintekniska avdelningen servar och förvaltar den medicintekniska utrustningen på Västervik och Oskarshamns sjukhus utöver det ingår även primärvården i uppdraget. Du kommer att verka självständigt och vara behjälplig med alla förekommande konsultationer, samt arbeta med felsökning, service och förebyggande underhåll. Vissa delar av arbetet sker ute i verksamheten på sjukhuset och andra inne på vårt servicekontor.

Till medicintekniska produkter hör utrustning som används för diagnostik och terapi, tex. röntgenutrustning, dialysapparater, ekg-utrustning, ultraljudsutrustning, anestesiapparater, hjärtstartare, kuvöser, ventilatorer mm. Även IT-system, som bildlagring, ekg-lagring, övervakningssystem mm ingår.

I samband med inköp av utrustning har du en central roll vid framtagandet av kravspecifikation, utvärdering av anbud och provuppställningar. Du kommer ansvara för nyinstallationer av utrustning med ev. tillhörande ombyggnationer och driftsättning.

Vi söker

Vi söker dig som har högskolekompetens med medicinteknisk inriktning eller liknande. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Erfarenhet av praktiskt tekniskt arbete inom hälso- och sjukvårdssektorn är meriterande.

För att trivas med arbetet hos oss behöver du vara praktiskt lagd, vara lösningsorienterad och ha ett gott bemötande. Du har god sarbetsförmåga samt vana vid självständigt arbete. Du skall tycka om att träffa våra medarbetare i verksamheten, vara utåtriktad och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav då arbetet innebär resor i tjänsten.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicintekniska avdelningen (MTA) Västerviks sjukhus förvaltar den medicintekniska utrustningen inom Landstinget i Kalmar Läns norra del. Verksamheten bedrivs främst vid Västerviks sjukhus samt Oskarshamns sjukhus. Vårt arbete spänner över ett brett teknologiskt område från elektronik, datorer/nätverk och gasteknik till mekaniska system. Vi är certifierade enl. ISO 13485. Avdelningen består av 8 medarbetare i Västervik samt 2 på Oskarshamns sjukhus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:115 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.