Musiklärare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Musiklärare. Välkommen med din ansökan senast den 25 februari.

Vi erbjuder

Vill du vara med och skapa en ny musikkurs på Gamleby folkhögskola? Du kommer att vara med och utveckla, marknadsföra, undervisa i och vara kursansvarig för en ny musikkurs, som ersätter den visskola som vi har bedrivit under 15 år. Du kommer att ha ett nära samarbete med folkmusiklinjens kursansvarige och dess deltagare inom t ex körsång, dans och rytmik, scenisk gestaltning, musikteori och gemensamma projekt. Du kommer eventuellt även att undervisa i andra kurser inom ditt ämnesområde.

Vi söker

Du har folkhögskolelärarexamen, gymnasielärarexamen eller motsvarande pedagogisk utbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete inom din musikaliska ämneskompetens. Du har kunskap om sång, olika repertoarer, låtskrivande, ljudteknik, musikteori och sceniskt gestaltning. Meriterande är erfarenhet av att stå på scen, att leda körsång samt att kunna hantera minst ett instrument.

Du kommer att jobba på en folkhögskola där vi betonar både kunskap och personlig utveckling i mötet med våra kursdeltagare. Därför söker vi dig som är en god pedagog med en humanistisk och positiv människosyn och som är trygg i dig själv. Du har en god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet. Att vara förtrogen med sociala medier är önskvärt då marknadsföring av kursen är en del av uppdraget.

För medarbetare med en tillsvidareanställning som saknar utbildning inom vår egen skolform erbjuder vi fortbildning.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Vår arbetsplats

Gamleby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, textil design, musik, media och foto. Skolan utbildar dessutom fritidsledare och lärarassistenter. Skolan har också en yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:3 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Tillträde enligt överenskommelse t o m 2018-12-31 Allmän visstid t o m 2018-12-31 med möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:75-100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.