Ögonkliniken söker vidareutbildad ögonsjuksköterska/optiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Ögonkliniken söker vidareutbildad ögonsjuksköterska/optiker. Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti.

Vi erbjuderVi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ögonsjukvård, optiker med relevant erfarenhet, alternativt annan likvärdig yrkeserfarenhet av ögonsjukvård. Du är en strukturerad och engagerad person som tycker om ansvar och att arbeta självständigt med egna mottagnigar och samtidigt ingå i team med andra yrkesgrupper. Du är engagerad och vill vara med i att utveckla arbetssätt som bidrar till effektivt resursutnyttjande och en god arbetsmiljö. Du har en god kommunikativ förmåga och servicekänsla.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och besökare i länets södra delar samt också högspecialiserad vård i form av kirurgi i ögats bakre segment för länet och även patienter från omgivande landsting.
Förutom en mottagningsenhet har kliniken också en egen operationsavdelning, där operationer av grå starr, grön starr och förändringar i ögonlock, etcetera sker. Våra skelningsoperationer utförs som regel på sjukhusets centraloperation.
De största verksamheterna vid kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, diabetesförändringar, sjukdomar i ögats gula fläck, ögonsjukdomar hos barn samt operation av näthinneavlossningar och andra sjukdomar i ögats bakre delar.
Kliniken har också en habiliterings/rehabiliteringsenhet i form av syncentralen, som ansvarar för förskrivning och träning av synhjälpmedel, kompensatoriska tekniker samt råd och stöd.
Vi har som mål att vara en arbetsplats där alla medarbetare ska trivas, utvecklas och bidra till god vård för våra patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:97 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.