Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska, ögonkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska, ögonkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på ögonmottagningen erbjuder vi ett varierat arbete med gott samarbete mellan olika proffesioner. De största verksamheterna vid kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, diabetesförändringar som laserbehandlas, sjukdomar i ögats gula fläck, ögonsjukdomar hos barn samt operation av näthinneavlossningar och andra sjukdomar i ögats bakre delar. Vi ser gärna att du är har stort intresse för specialiteten, möjlighet till vidareutbildning kan erbjudas.

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska. Du är positiv och sätter patientens bästa i fokus. Personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och besökare i länets södra delar, samt högspecialiserad vård i form av kirurgi i ögats bakre segment för länsinvånare och patienter från omgivande landsting.

Kliniken består av mottagningsenhet, operationsavdelning samt syncentral. På operationsavdelningen som har 2 salar utförs polikliniska operationer. För akuta och planerade operationer i narkos nyttjar kliniken sjukhusets centraloperation.

Urvalet kommer att ske löpande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:124 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.