Operationssjuksköterska, Öron-näsa-hals

Västerviks sjukhus söker Operationssjuksköterska, Öron-näsa-hals. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Vi erbjuder

Uppgifter som förekommer på en operationsavdelning. Operationer hos oss utföres både i lokalanestesi samt narkos. Vi utför ingrepp i hals-näsa-öron samt en del tumörkirurgi och traumakirurgi.
En del mottagningsarbete och telefonrådgivning ingår i arbetet, detta för att göra jobbet omväxlande.

Vi söker

Operationssjuksköterska 100% , dagtid måndag-fredag.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi vill att du skall trivas och passa in hos oss.


Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks kommun ligger i norra Kalmar län, i nordostligaste hörnet av Småland. Kommunen är känd för den gamla hamnstaden Västervik och Tjust skärgård med nästan 5000 öar, ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland.
Landstinget i Kalmar län omfattar tolv kommuner med en befolkning på 230 000 invånare. Specialistsjukvården styrs av en gemensam hälso- och sjukvårdsförvaltning. Västerviks sjukhus med 1 200 anställda, är ett komplett akutsjukhus beläget mitt i centrum.

Öron-Näs och halskliniken har en mottagnings- och en operationsenhet med dagvårdsavdelning, 5 vårdplatser. Två vårdplatser finns på Kirurgens vårdavdelning 2 och Barn- och ungdomsavdelning. Inom kliniken finns även hörselvård och logopedmottagning.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:24 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.