Ortodontist till Specialist- och sjukhustandvården i Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Ortodontist till Specialist- och sjukhustandvården i Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 7 juni.

Vi erbjuder

VI ERBJUDER
Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Ortodonti?

Hos oss arbetar vi efter tydliga värderingar och mål baserat på länsinvånarnas situation, mål som vi själva varit med och tagit fram och med frihet under ansvar planerar och driver vi vår verksamhet.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo.

Vi söker


VI SÖKER
Just nu behöver vi stärka laget i Kalmar och Oskarshamn med specialisttandläkare i ortodonti.

Vi värdesätter dig som är flexibel och har förmåga att se möjligheterna med vår verksamhet och främjar ett gott samarbete, såväl inom specialist- och sjukhustandvården, som med allmäntandvården.

Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning och ett personligt engagemang.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

VÅR ARBETSPLATS
Specialist- och Sjukhustandvården i Kalmar består av sju olika odontologiska specialiteter samt sjukhustandvård och ett tandtekniskt labb. Enheten är placerad på Länssjukhuset i Kalmar och här arbetar ca 70 medarbetare.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast den 7 juni. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.ltkalmar.se/folktandvarden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:24 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.