Sjuksköterska, Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska, Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vi erbjuder

Vill du starta eller fortsätta din sjuksköterskekarriär på en klinik som under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Vi erbjuder dig nu att bli en del av gemenskapen på ortopedkliniken Oskarshamn - en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande.

Nicole Bertilsson har arbetat åtta år som sjuksköterska inom landstinget och har nu varit på ortopedkliniken i drygt ett halvår. Hon har märkt att kollegorna verkligen bryr sig om att det går bra för kliniken:

-"Alla brinner för verksamheten. Alla är lika måna om att det ska gå bra och att patienterna ska vara trygga och nöjda, vilket till stor del beror på att man känner att man har varit med och byggt upp och utvecklat verksamheten"

Vi söker

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare. Vid tillsättande av tjänster som annonseras ut hos oss läggs alltid stor vikt vid personlig lämplighet. Vi önskar därför att du, liksom vi, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en öppen person, att du har ett positivt förhållningssätt och är öppen för nya idéer. Som person är du engagerad och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Christina Ottosson har jobbat 17 år som sjuksköterska inom landstinget, varav de senaste 14 åren på Ortopedkliniken:

-"Vi är stolta över det vi byggt upp. Det är vårt eget. Vi vet hur kliniken fungerar, så det blir tryggt både för oss och patienterna. Och det speglas utåt när vi själva mår bra"

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till 'Sveriges bästa mindre sjukhus' flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och du kommer att arbeta i team sjuksköterska/undersköterska och i nära samarbete med läkare och sjukgymnaster. Som sjuksköterska planerar och genomför du arbetet tillsammans med de andra yrkesgrupperna. Vi arbetar utifrån sex veckors individuell schemaläggning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:30 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-08-13 till 2019-07-14 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.