Överläkare geriatrik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Överläkare geriatrik. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Som Överläkare i geriatrik tillhör man en geriatrisk verksamhet i ständigt utveckling. Som specialist deltar du i klinikens jourbemanning och du får möjlighet att handleda kollegor under utbildning (AT, randande ST, kandidater från Lund, Linköping och Gdansk). Bra möjligheter till återkommande ledighetsuttag och egen fortbildning. Länssjukhuset har en spännande utmaning de kommande åren i och med att en ny läkarutbildning startar.

Vi söker

Vi söker dig som har specialistkompetens i geriatrik och kan ta ansvarsuppdraget för utveckling av äldremottagningen och rådgivningsteamet för de mest sköra äldre. Du ska även ingå i bakjoursfunktionen och kunna ansvara för avdelning. Som person är du noggrann, omtänksam och tycker om att arbeta i team. Du tycker om helhetsvård och även att jobba med äldre människor.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kliniken har tre avdelningar och bedriver akutgeriatrisk verksamhet samt palliativ medicin. En avdelning för palliativ medicin (med lasarettsansluten hemsjukvård i Kalmar samt sex rådgivningsteam som täcker hela länet) samt två avdelningar för akutgeriatrik.
Vi har även en äldremottagning med stort fokus på området kognitiv svikt.

Vi har även ett rådgivningsteam för de mest sköra äldre med verksamhet på vår akutvårdsavdelning. Teamet arbetar med rådgivning och stöd till övriga avdelningar på Länssjukhuset och på sikt även till primärvård och kommunal hälso/ och sjukvård i hela länet.

Klinikens vision är 'Helhetsvård för Dig, arbetsglädje för oss!'

Välkommen!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:174 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.